Når det kommer til å ta vare på helsen vår, ønsker vi alle det beste for oss selv og våre nærmeste. Men med et så bredt utvalg av helseprodukter på markedet kan det være vanskelig å vite hvor man skal begynne. 

Fra vitaminer og kosttilskudd til juicer og detoxer, finnes det uendelige alternativer. Med så mye å velge imellom er det lett å bli overveldet. Derfor har vi fått inn en rekke helsekostprodukter som vi personlig mener har den mest positive innvirkningen på hvordan man føler seg.

Frem til nå har vi mottatt bestillinger og sendt disse produktene via posten. Nå kan du derimot hente varene selv ved vårt minilager hos Flexistore, da vi har begynt å lagre utvalgte helseprodukter der. 

Produktene du kan hente inkluderer…

1. Probiotika

Probiotika er levende bakterier som er gunstige for tarmhelsen. De kan bidra til å forbedre fordøyelsen, redusere betennelse og øke immunforsvaret. Probiotika finnes i fermentert mat som yoghurt og surkål, eller de kan tas som et supplement.

2. Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer er en type sunt fett som er gunstig for hjertehelsen. De kan bidra til å senke blodtrykket og kolesterolnivået, og redusere risikoen for hjertesykdom. Omega-3 fettsyrer finnes i fisk, nøtter og frø.

3. Grønn te

Grønn te er en type te som er rik på antioksidanter. Antioksidanter er nyttige forbindelser som kan bidra til å beskytte kroppen mot sykdom. Grønn te har vist seg å forbedre hjernefunksjonen, redusere risikoen for kreft og øke immunforsvaret.

4. Vitamin D

Vitamin D er et vitamin som er avgjørende for beinhelsen. Det hjelper kroppen å absorbere kalsium, som er nødvendig for sterke bein og tenner. Vitamin D finnes i beriket melk og frokostblandinger, fet fisk og egg. Det kan også produseres av kroppen når det utsettes for sollys.

5. Vitamin C

Vitamin C er et vitamin som er avgjørende for immunitet. Det hjelper kroppen å bekjempe infeksjoner og sykdommer ved å styrke immunforsvaret. Vitamin C finnes i sitrusfrukter, tomater, paprika, brokkoli og rosenkål.

6. Kalsium

Kalsium er et mineral som er avgjørende for beinhelsen. Det bidrar til å opprettholde bentetthet og forhindre osteoporose. Kalsium finnes i meieriprodukter som melk, ost og yoghurt; mørke bladgrønnsaker som spinat og grønnkål; og nøtter og frø som mandler og sesamfrø.

7. Jern

Jern er et mineral som er avgjørende for blodets helse. Det hjelper å transportere oksygen gjennom hele kroppen og forhindrer anemi. Jern finnes i kjøtt, fjærfe, fisk, bønner, linser, spinat, tofu, forsterkede brød og frokostblandinger, og jernrik mat som rosiner og svisker 

Lageret er tilgjengelig fra 9-17 på Mandager. Gjerne ta kontakt på forhånd for å forsikre deg om at vi har det du trenger på lager. Vi gleder oss til å møte deg!